partner nieuws

Laminaat

bouwbreed 1642

Het lijkt wel alsof de populariteit van laminaat nog altijd groeit. En waarom ook niet? De kwaliteit blijft maar hoger worden, en het aantal mogelijke designs neemt alsmaar toe. Daarbij is de prijs lager dan ooit. Bij Creon kunt u al een hoogwaardige laminaatvloer kopen voor circa 10 euro per vierkante meter! Wat krijgt u […]

Laminaat

Het lijkt wel alsof de populariteit van laminaat nog altijd groeit. En waarom ook niet? De kwaliteit blijft maar hoger worden, en het aantal mogelijke designs neemt alsmaar toe. Daarbij is de prijs lager dan ooit. Bij Creon kunt u al een hoogwaardige laminaatvloer kopen voor circa 10 euro per vierkante meter! Wat krijgt u dan eigenlijk voor product?

Uitstekend design

Laminaat is samengesteld uit verschillende lagen kunststof, waarbij de toplaag bepalend is voor het uiterlijk van de vloer. Via een speciaal procedé wordt daarop een hout- of natuursteendessin geprint. Dankzij geavanceerde technologie kunt u niet alleen kiezen uit tal van verschillende dessins, maar zijn ze bovendien amper meer van echt te onderscheiden. De afwerking met een V-groef zorgt voor een extra dimensie. Laminaat van Creon heeft zo een chique en stijlvolle uitstraling, die heel veel interieurs mooier kan maken.

Standaard een premium gebruiksklasse

Niet alle laminaat is even goed. Daarom wordt het onderverdeeld in diverse gebruiksklassen, waarbij hoger beter is. Creon hanteert standaard de gebruiksklasse AC4 32. Dat is de op één na hoogste klasse, die jarenlang mooi blijft bij zwaar thuisgebruik of normaal commercieel gebruik. De keiharde toplaag van dit type laminaat maakt het namelijk zeer goed bestand tegen krassen en andere beschadigingen.

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Ook zorgt deze toplaag ervoor dat het laminaat erg gemakkelijk is in het gebruik. Er zitten geen oneffenheden in, zodat het schoonmaken altijd snel is gebeurd. En omdat het vochtbestendig is, is het zeer hygiënisch en geschikt voor mensen met allergieën. Bovendien hoeft u laminaat nooit in de was te zetten of iets dergelijks: het is zo goed als onderhoudsvrij.

Kies voor de beste prijs-kwaliteitverhouding met Creon laminaat

De webshop van Creon heeft een speciale formule, die erop gericht is om de beste kwaliteit voor de beste prijs te kunnen leveren. Dat kan onder meer doordat alle vloeren zijn ontworpen om zonder hulp van een monteur gelegd te worden. Via de gedetailleerde stap-voor-stapinstructies wordt u binnen no-time door het proces geleid, zodat u de hoge montagekosten uitspaart. En als u nog wat extra wilt besparen, vergeet dan niet om ook even te kijken bij de outlet. Het assortiment wisselt, maar de prijs is altijd zeer laag. Dat is het voordeel van Creon Vloeren!

Reageer op dit artikel