partner nieuws

Houten jaloezieen

bouwbreed 1612

De keuze voor een specifiek type raamdecoratie is heel persoonlijk. Het gaat immers niet alleen om functionaliteit, maar ook om uitstraling en sfeer. Houten jaloezieen zijn in beide opzichten een uitstekende keuze. De natuurlijke warmte van hout past bij vele interieurs, en daarbij biedt Creon maar liefst 17 kleuropties. Op die manier slaagt u altijd! […]

Houten jaloezieen

De keuze voor een specifiek type raamdecoratie is heel persoonlijk. Het gaat immers niet alleen om functionaliteit, maar ook om uitstraling en sfeer. Houten jaloezieen zijn in beide opzichten een uitstekende keuze. De natuurlijke warmte van hout past bij vele interieurs, en daarbij biedt Creon maar liefst 17 kleuropties. Op die manier slaagt u altijd!

Sfeer en karakter
Hout is helemaal in de mode tegenwoordig. Dat komt omdat het erg veelzijdig is. Dankzij het natuurlijke karakter van hout geven houten jaloezieen al snel een air van luxe en verfijning af. De hoogwaardige afwerking die Creon aan alle producten geeft, draagt nog eens bij aan dit gevoel van klasse. Hout is daardoor te combineren met zowel hypermoderne als meer rustieke interieurs.

Goede zonwering, veel privacy
De lamellen in houten jaloezieen zorgen ervoor dat u erg gemakkelijk kunt regelen hoever ze geopend zijn. Zo kunt u eenvoudig bepalen hoeveel lichtinval u hebt in uw kamer. Wat bovendien voor veel mensen een groot pluspunt is van deze constructie, is dat je veel privacy hebt. Zeker als u kiest voor extra brede lamellen is de inkijk minimaal, zelfs als u de houten jaloezieen goeddeels open hebt staan.

Eenvoudig te onderhouden
Vaak wordt als een nadeel van houten jaloezieen genoemd dat ze echte stofvangers zijn. Eigenlijk valt dat in de praktijk best wel mee. Wat ook meehelpt, is dat u de lamellen binnen een mum van tijd weer stofvrij hebt. Met een plumeau of een licht bevochtigde doek is dat klusje namelijk hartstikke snel geklaard.

Maatwerk voor het beste resultaat
Alle houten jaloezieen van Creon worden speciaal voor u op maat gemaakt. Dat is ideaal als u echt een perfecte integratie in uw interieur beoogt. U kunt namelijk niet enkel kiezen welke kleur de lamellen moeten worden, maar ook bijvoorbeeld of de jaloezie een ladderkoord of -band krijgt en waar de bedieningszijde is. Het grootste voordeel is echter dat de montage zeer gemakkelijk is. De aansluiting op uw raam is immers per definitie uitstekend. Daardoor spaart u met de houten jaloezieen van Creon montagekosten uit, waardoor u altijd heel voordelig klaar bent.

Houten jaloezieen bestellen bij Creon
Een leuke bijkomstigheid van bestellen bij Creon is dat u altijd eerst een kleurmonster kunt aanvragen, zodat u niet direct vanaf de website hoeft te bepalen of u wel de juiste kleur te pakken hebt. En als u vervolgens een bestelling plaatst, krijgt u de prijs van het monster weer terug als korting. Dat is nu de welbekende klantgerichte benadering van Creon!

Reageer op dit artikel