partner nieuws

Het mooie van houten vloeren

bouwbreed 1325

Hout is misschien wel het beste materiaal om een vloer van te maken. Bij zo’n groot interieurelement als een vloer is de uitstraling immers erg belangrijk, mogelijk zelfs doorslaggevend. En die uitstraling is bij hout dik in orde. Het is een natuurlijk materiaal, en dat zie je! Houten vloeren kunnen bijna ieder interieur sfeer en […]

Het mooie van houten vloeren

Hout is misschien wel het beste materiaal om een vloer van te maken. Bij zo’n groot interieurelement als een vloer is de uitstraling immers erg belangrijk, mogelijk zelfs doorslaggevend. En die uitstraling is bij hout dik in orde. Het is een natuurlijk materiaal, en dat zie je! Houten vloeren kunnen bijna ieder interieur sfeer en karakter geven. Daarom heeft de bekende vloerenfabrikant Creon een breed assortiment met houten vloeren, waarmee u ook uw interieur kunt verfraaien.

Veel mogelijkheden
Als u hebt gekozen voor hout, moet u die keuze nog wat verder verfijnen. Er zijn namelijk diverse houtsoorten om te overwegen. De klassieke optie is eikenhout, maar dat is niet voor ieder interieur de beste keuze. Wilt u bijvoorbeeld een wat modernere uitstraling? Kies dan liever voor een wat lichtere houtsoort, zoals teak of grenen. Er zijn trouwens ook donkerdere soorten houten vloeren beschikbaar. Verder kunt u nog variëren met de afwerking en de legpatronen. Zo kunt u ook een glimmend gelakte vloer of een visgraatpatroon bestellen. Hout is dus verrassend veelzijdig!

Gemakkelijk in het gebruik
Een groot voordeel van hout is dat het van zichzelf hygiënisch is. Natuurlijk moet u over houten vloeren met enige regelmaat een stofzuiger halen, maar normaal gesproken is dat het dan ook. Schoonmaken is dus heerlijk gemakkelijk.

Een blijvende aanwinst voor uw interieur
Daar komt bij dat ook het onderhoud weinig moeite vraagt. Houten vloeren zijn namelijk erg duurzaam. Het enige wat u hoeft te doen om ze in perfecte conditie te houden, is zo nu en dan wat speciale olie of was aanbrengen en inwrijven. U kunt daarmee kale plekken wegwerken en krassen laten verdwijnen. Houten vloeren zijn iets duurder dan een gemiddelde vloer, maar u kunt er dus ook jarenlang plezier van ublijven hebben.

Houten vloeren bij Creon
Met die prijs valt het trouwens ook best wel mee. Tenminste, als u bij Creon bestelt. Het bestelproces verloopt geheel online, en u kunt de vloer zelf leggen met de bijgeleverde instructies. Zo kan Creon een lage prijs rekenen, en betaalt de consument geen montagekosten. Dankzij die dubbele besparing kan Creon zeer scherpe prijzen garanderen zonder op de kwaliteit van hun authentieke houten vloeren te hoeven bezuinigen. Kies daarom voor Creon!

Reageer op dit artikel