partner nieuws

Duo rolgordijn

bouwbreed 110

Het ‘duo’ in duo rolgordijn Een veelgehoorde vraag over duo rolgordijnen is: waarom eigenlijk ‘duo’? Dat zit ‘m in de twee banen stof waaruit dit type rolgordijn is samengesteld. De ene is doorschijnend en de andere is ondoorzichtig. Met het bedieningskoord kunt u de twee banen ten opzichte van elkaar verschuiven, waardoor het gordijn half […]

Duo rolgordijn

Het ‘duo’ in duo rolgordijn
Een veelgehoorde vraag over duo rolgordijnen is: waarom eigenlijk ‘duo’? Dat zit ‘m in de twee banen stof waaruit dit type rolgordijn is samengesteld. De ene is doorschijnend en de andere is ondoorzichtig. Met het bedieningskoord kunt u de twee banen ten opzichte van elkaar verschuiven, waardoor het gordijn half geopend kan worden, of geheel gesloten. Deze rolgordijnen worden daarom ook wel ‘dag en nacht rolgordijn’ of ‘roljaloezie’ genoemd.

Veel variatie mogelijk
Bij Creon kunt u kiezen uit 17 verschillende kleuren voor uw duo rolgordijn. Dat biedt erg veel opties, omdat deze rolgordijnen, ook als ze gesloten zijn, altijd wat licht doorlaten. In de praktijk is het daardoor mogelijk om op een speelse en niet te overheersende manier te variëren met de kleur en sfeer van uw kamer. De standaardkeuze is helderwit, maar wat dacht u bijvoorbeeld van een chique tint roomwit of grijs? Of zelfs geel, rood of blauw? Deze rolgordijnen geven u zo een geweldige kans om op subtiele wijze een unieke sfeer te creëren. Bij Creon kunt u trouwens ook variatie aanbrengen in zaken zoals het type cassette en de bedieningszijde.

Maatwerk
Standaard wordt ieder duo rolgordijn aan de hand van uw specificaties op maat gemaakt, waardoor u altijd een goede aansluiting op uw raam hebt en het gordijn in gesloten stand ook daadwerkelijk verduistert. Bovendien is de montage hierdoor erg gemakkelijk, want u hoeft niet te knippen, snijden of andere aanpassingen te maken. De gedetailleerde montagehandleiding helpt u stap voor stap door het proces heen, en hoge montagekosten blijven u bespaard.

Duo rolgordijnen bestellen bij Creon
Daardoor kan Creon een zeer scherpe prijsstelling hanteren, zonder dat er beknibbeld hoeft te worden op kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets al jarenlang een toonaangevend bedrijf op het gebied van raamdecoratie. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van superieure kwaliteit en het gemak van een duo rolgordijn op maat!

Reageer op dit artikel