partner nieuws

Alweer drie DAF-trucks voor PAX

bouwbreed 1

De 6×4 trekker (FTT) heeft een 510 PK sterke motor en een dubbel aangedreven as. Deze krachtige trekker wordt ingezet voor speciaal transport, hoofdzakelijk in combinatie met een dieplader. De 6×2 kraantrekker (FTS) met lift-as is uitgerust met een autolaadkraan. Deze lichte en compacte kraan zorgt voor een substantiële verhoging van de hefcapaciteit en berekent […]

Alweer drie DAF-trucks voor PAX

De 6×4 trekker (FTT) heeft een 510 PK sterke motor en een dubbel aangedreven as. Deze krachtige trekker wordt ingezet voor speciaal transport, hoofdzakelijk in combinatie met een dieplader. De 6×2 kraantrekker (FTS) met lift-as is uitgerust met een autolaadkraan. Deze lichte en compacte kraan zorgt voor een substantiële verhoging van de hefcapaciteit en berekent de stabiliteit zo dicht als mogelijk naar de werkelijke stabiliteitssituatie, ook in krappe ruimtes. Ook de 6×2 bakwagen (FAN) is uitgerust met een autolaadkraan. Deze bakwagen heeft een stuurbare naloop-as en een open laadbak. Deze laadbak is specifiek naar de wensen van PAX Bouw- en Industrieservice uitgerust met verstelbare vastzet- en opbergmogelijkheden.

Alle voertuigen zijn geleverd door Autobedrijven ESA Marum en opgebouwd door Rondaan Carrosserie en Wagenbouw Berlikum. Achter een van de nieuwe DAF-trucks is een nieuwe uitschuifbare aanhangwagen van DRACO gekoppeld. Deze is uitschuifbaar tot een totale lengte van maar liefst 10 meter. Door de dubbele ligger ontstaat een stabiel geheel en daarmee is deze bijzondere aanhangwagen uitermate geschikt voor het vervoeren van kantoorunits, grote bouwketen en tijdelijke huisvesting.

Reageer op dit artikel