partner nieuws

Appartementencomplex Uilennest in Hattem omringd door keerwanden

bouwbreed

In april 2014 ging de bouw van het nieuwe Uilennest officieel van start. Wethouder Luuc Teuben klom de kraan in voor het officiële moment: het boren van een fundatiepaal. Ruim een jaar later, in de zomer van 2015, zijn de 60 nieuwe appartementen opgeleverd en ontvingen de eerste bewoners de sleutels uit handen van directeur-bestuurder […]

Appartementencomplex Uilennest in Hattem omringd door keerwanden

In april 2014 ging de bouw van het nieuwe Uilennest officieel van start. Wethouder Luuc Teuben klom de kraan in voor het officiële moment: het boren van een fundatiepaal. Ruim een jaar later, in de zomer van 2015, zijn de 60 nieuwe appartementen opgeleverd en ontvingen de eerste bewoners de sleutels uit handen van directeur-bestuurder Harrie van de Ven.

Inmiddels is het nieuwe Uilennest volop in gebruik en niet meer weg te denken uit het Hattemse straatbeeld. Onderdeel hiervan zijn de keerwanden van Bosch Beton die een groot deel van het complex omringen. Vanwege het ronde ontwerp van het Uilennest zijn onder andere onze radius keerwanden ingezet. Daarnaast zijn de buitenste wanden afgeschuind waardoor de wanden netjes aflopen.

De betrokken partijen kijken inmiddels met tevredenheid terug op het succesvol verlopen project. De wanden zijn geconstrueerd en geproduceerd door Bosch Beton, de levering is verzorgd door onze vaste partner Besselsen Transportbedrijf uit Barneveld en de wanden zijn geplaatst door Kollen BV uit Oene.

Reageer op dit artikel