nieuws

Advies nodig? Vraag het Cobouw LiveAdvize

bouwbreed 245

Loop je vast in een geschil met een opdrachtgever? Twijfel je over de juiste aanpak van je ziekteverzuim? Wil je weten of je verzekeringen op orde zijn? Heb je hulp nodig bij arbeidsongeschiktheid? Of heb je een andere adviesvraag, Cobouw helpt je verder. Stel je vraag eenvoudig via ons nieuwe platform LiveAdvize en chat snel met een adviseur voor een direct antwoord of een vervolgafspraak. Veilig, betrouwbaar en gratis.

Advies nodig? Vraag het Cobouw LiveAdvize

Cobouw LiveAdvize is een digitaal platform dat ondernemers in de bouw op eenvoudige en toegankelijke manier online in contact brengt met zakelijke adviseurs. CobouwVak vertelt je hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Eenvoudig en snel advies

Stel jouw adviesvraag eenvoudig via de website van Cobouw. Dat kan via een chatbox die je onder bepaalde artikelen op de website vindt en de tab Advies rechtsboven op de homepage van Cobouw. Je krijgt dan snel een reactie van een of meer experts die jouw vraag kunnen beantwoorden. Dit zijn betrouwbare adviseurs die zijn aangesloten bij LiveAdvize. Resultaat voor jou: een direct antwoord op je vraag of – als je dat wilt – een vervolgafspraak. Jij kiest of en met wie je verder gaat.

Adviseur zoeken

LiveAdvize voor vragen over:
• Belastingen
• Bedrijf starten
• Vergunningen
• Personeel
• Wetgeving
• Contracten
• Bedrijfsfinanciering
• Bedrijfsovername
• Pensioen
• Faillissement
• Verzekeringen

Wil je zelf op zoek naar een adviseur? Raadpleeg dan de LiveAdvize-expertgids op de website en kom snel tot een keuze voor de best passende adviseur voor jouw situatie. Ook hier stuur je hem of haar een afspraakverzoek. Of je maak gebruik van de chat­functie waarmee je direct een chat kan starten als jouw adviseur online is. Alle adviseurs hebben diepgaande specialistische kennis op het gebied van bedrijfsvoering en wet- en regelgeving. Ze zijn in de dagelijkse praktijk werkzaam als boekhouder, belastingadviseur, fiscalist, HR-adviseur, intermediair, mediator, financieel adviseur, notaris, advocaat, accountant, registeraccountant of adviseur bedrijfs­financiering.

Wat kost het stellen van een vraag?

Een vraag stellen via de chat is gratis. Misschien is je vraag zo te beantwoorden en krijg je direct – gratis – antwoord. Mocht je vraag leiden tot een vervolgafspraak met een adviseur, dan zijn er aan dit adviestraject wel kosten verbonden. Dit bespreek je vooraf met de adviseur en kan per adviseur en situatie verschillen.

Is de adviseur betrouwbaar?

Alle adviseurs zijn gediplomeerde specialisten die vooraf door LiveAdvize zijn gescreend. Doorlopende reviews door gebruikers van het platform houden de adviseurs scherp. De reviews worden automatisch aan de profielen van de adviseurs op de website gekoppeld en getoond.

Hoe veilig is LiveAdvize?

Alle communicatie via de chatfunctie vindt veilig plaats. Alleen de aangesloten adviseurs kunnen jouw vraag zien. Bij een-op-een-contact met een adviseur kan deze alleen jouw vraag zien.

Benieuwd naar ons nieuwe platform?  Ga dan naar de expertgids >>

Of bekijk de introductievideo:

Reageer op dit artikel

Stel je vraag en chat direct met een adviseur