nieuws

Video: ‘Pas op met bouwen, bouwen, bouwen in Overijssel’

bouwbreed Premium 427

Video: ‘Pas op met bouwen, bouwen, bouwen in Overijssel’

De stembiljetten liggen alweer op de mat: Provinciale Statenverkiezingen. Maar op wie moeten bouwers nou eigenlijk stemmen? Bouwer Hans van Norel weet het wel. En de ondernemers in Overijssel ook…

Met lokale bouwondernemers en politici ging Cobouw afgelopen dinsdagavond in debat over de Overijsselse woningmarkt en infrastructuur. Er was onder meer stevige kritiek op de ladder voor duurzame verstedelijking. Het CDA en de VVD vinden ook dat de bouw van woningen sneller moet.

PvdA’er Hans Nooter waarschuwde echter dat Nederland niet dezelfde fout moet maken als in de jaren tachtig: goedkope woningbouw. Vriend en vijand zijn het er wel over eens dat er iets moet gebeuren met de N35.

Hieronder ziet u een beknopt videoverslag. Cobouwjournalist Thomas van Belzen blikt met VVD’er Monique van Haaf terug op de avond.

Eerder schreef Cobouw ook al een verslag: Overijsselse bouwers zijn ladder zat, willen rotte-kiezen-pot terug en A35 

Cobouw Café Groningen en Haarlem

Hoe gaat het de bouw in Utrecht, hoe met de bouw in Brabant, Zuid-Holland, Friesland? Met steeds weer andere gasten, de huisband Hard2Get en Bouwend Nederland, trekt het Cobouw Café van provincie naar provincie in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen.

Komende donderdag (7 maart) zijn we in Groningen, volgende week dinsdag (12 maart) in Haarlem. U bent van harte welkom.

Meer informatie is te vinden op www.cobouwcafe.nl. Aanmelden kan hier.

Marten Kreeft en Henry van der Most zijn als nieuw lid toegetreden tot het algemeen bestuur van Bouwend Nederland.

Reageer op dit artikel