nieuws

Bouwvakker die uit wraak huizen verwoestte krijgt vier jaar cel

bouwbreed 1129

De Roemeense bouwvakker die afgelopen zomer uit wraak vijf huizen verwoestte in het Britse Buntingford, heeft vier jaar cel gekregen. Dit melden Britse media eerder deze week. Hij had de woningen zelf gebouwd.

Bouwvakker die uit wraak huizen verwoestte krijgt vier jaar cel

Volgens de politie heeft de man 4 miljoen pond aan schade veroorzaakt. Bovendien moesten de huizen weer volledig worden platgegooid en weer opnieuw opgebouwd. De eigenaren moesten maanden wachten voordat ze hun huizen in konden.

Boos op werkgever

In augustus vorig jaar richtte de man de schade aan met een graafmachine in Buntingford, een wijk met gloednieuwe bungalows. Hij was boos op zijn werkgever omdat die hem niet uit had betaald. Doordat hij zijn wraak had gefilmd, had de rechter bewijs genoeg om hem te veroordelen. De bungalows hadden elk een waarde van meer dan een half miljoen euro.

Reageer op dit artikel