nieuws

Grote Bouw Enquete: waarvan ligt de bouwer wakker?

bouwbreed 2419

Grote Bouw Enquete: waarvan ligt de bouwer wakker?

Cobouw wil weten wat uw dromen en nachtmerries zijn. Ligt u wakker van de stijgende bouwkosten of gaat het juist heel goed nu? Slaagt u er in de juiste projecten binnen te halen, of halen opdrachtgevers juist het bloed onder uw nagels vandaan? Doe mee aan de Grote Bouw Enquete van Cobouw en kom te weten hoe uw collegae het doen.

De vragenlijst kunt u anoniem invullen, het kost niet zo veel tijd en de resultaten zullen we terugkoppelen in de vorm van een aantal artikelen. Hoe staat de bouw er anno 2019 voor? U kunt aangeven hoe u tegen uw vak aankijkt. Wat zijn de kansen? En de uitdagingen?

Als u meedoet maakt u kans op gratis toegang tot een van onze congressen. Meedoen kan hier.

Reageer op dit artikel