nieuws

Cobouw daagt beursgangers uit

bouwbreed Premium 305

Cobouw daagt beursgangers uit

Cobouw daagt je uit op de Bouwbeurs. Al op de eerste dag was het druk in het bouwbeurscafé, en dan toch vooral rond de stand van Cobouw. Dag één in foto’s.

Traditioneel is de maandag de dag voor de scholieren op de Bouwbeurs. Groepen van vakmensen in de dop zwermen over de beursvloer, op zoek naar kennis en nieuwigheden. Maar vooral ook naar gadgets en buitenschools vermaak.

Uitslag Nederlandse Bouwprijzen

Uitslag Nederlandse Bouwprijzen

Cobouw is uiteraard ook weer prominent aanwezig. Dit jaar met de uitdaging: ‘Word Cobouwvakker van de dag’. Behalve voor de eer en de onderlinge competitie worden er iedere dag ook prijzen van Fein en Makita uitgereikt aan de beste deelnemers. Het viel te verwachten, maar maandag waren de dagwinnaars twee bouwers in opleiding: Derk van Wensen en Roy van Veldhoven.

 

Foto's

Reageer op dit artikel