Cobouw Awards: Wie is de beste bouwwerkgever? Lanceerde het beste productconcept? Of begon het meest duurzame bouwproject?

Cobouw Awards: Wie is de beste bouwwerkgever? Lanceerde het beste productconcept? Of begon het meest duurzame bouwproject?

Wie is de beste werkgever in de bouw? Wat is het meest duurzame bouwproject van het jaar? En wat is het beste product of concept van het jaar? Cobouw lanceert drie nieuwe prijzen. Inzenden kan nu.

Cobouw wil aandacht geven aan de ontwikkelingen op het terrein van innovatie, duurzaamheid en werkgeverschap. De meest aansprekende projecten en de meest inspirerende voorbeelden zullen worden beloond met een Cobouw Award.

De winnaars worden op 21 november bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Cobouw Event.

Aannemers, projectontwikkelaars, toeleveranciers en installateurs, maar bijvoorbeeld ook ingenieursbureaus en adviseurs kunnen meedingen. De winnaars worden op 21 november bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Cobouw Event. Dan zal ook de vertrouwde Cobouw50-Award, voor de best presterende bouwonderneming van afgelopen jaar, worden uitgereikt.

Meedoen is eenvoudig. Aanmelden kan geheel kosteloos, op de site cobouwawards.nl. Daar staan ook alle voorwaarden vermeld.

Alle inzendingen zullen worden beoordeeld door vakkundige jury’s

Alle inzendingen zullen worden beoordeeld door vakkundige jury’s. Deze staan onder voorzitterschap van Henk Volberda (beste werkgever), Mick Eekhout (beste product) en Andy van den Dobbelsteen (meest duurzame project). Naast de jury hebben ook de lezers van Cobouw een stem. Zij kunnen vanaf begin oktober per categorie hun stem uitbrengen op een van de drie genomineerden.


Inschrijven voor een van de Cobouw Awards kan hier.

Over de Cobouw50

Elk jaar publiceert Cobouw de ranglijst met vijftig grootste bouwbedrijven van Nederland. Welke bouwers staan erin en hoe doen zij het ten opzichte van elkaar? Alle ranglijsten, bedrijfsprofielen, interviews en analyses zijn nu gebundeld: