nieuws

Ingenieursbureau Tebodin wijzigt naam in Bilfinger Tebodin

bouwbreed Premium 1603

Ingenieursbureau Tebodin wijzigt naam in Bilfinger Tebodin

Tebodin heeft per direct zijn naam gewijzigd in Bilfinger Tebodin. Dat heeft het advies- en ingenieursbureau bekendgemaakt.

Met de naamswijziging wordt benadrukt dat Tebodin “een integraal onderdeel vormt van industrieel dienstverlener Bilfinger SE”, aldus de onderneming in een toelichting. Bilfinger kocht Tebodin in 2012 om de zijn engineeringsactiviteiten te versterken.

Topman Niels van Rhenen van Bilfinger Tebodin: “Onze nauwe samenwerking binnen het Bilfinger-netwerk biedt de mogelijkheid om nog meer proactief op de wensen van onze klanten in te spelen. Wij hebben de ambitie om uit te groeien tot een nog sterker wereldwijd merk binnen de advies- en ingenieurssector, inclusief project- en bouwmanagement.”

Reageer op dit artikel