nieuws

BAM tekent nieuw contract voor samenwerking met PSV

bouwbreed Premium 1367

BAM tekent nieuw contract voor samenwerking met PSV

PSV en BAM hebben hun samenwerking verlengd tot medio 2022. In maart van dit jaar start de bouwer met de nieuwbouw van de jeugdsectie op het PSV trainingscomplex De Herdgang.

In dit ‘multifunctionele complex’ komen onder meer een gymzaal, fitnessruimte, kleedkamers, onderwijsruimtes en kantoren. Daarnaast wordt de bestaande tribune uitgebreid. Het is de bedoeling dat het project in het voorjaar van 2019 moet worden opgeleverd.

BAM blijft ook sponsor

PSV en BAM werken al ruim dertig jaar samen. BAM is door de jaren heen bij diverse bouw- en verbouwfases van het stadion betrokken geweest. Het verlengde contract betekent tevens dat BAM tot 2022 als sponsor verbonden blijft aan de club.

Reageer op dit artikel