nieuws

Horsman & co lijft Draijer Bouw in

bouwbreed 1617

Horsman & co lijft Draijer Bouw in

Bouwgroep Horsman & Co uit Lisse heeft Draijer Bouw overgenomen. Sinds 1 januari maakt de bouwer uit Heemstede officieel onderdeel uit van Horsman & Co.

Draijer Bouw blijft wel onder haar eigen naam als zelfstandige werkmaatschappij opereren. Bovendien blijft de bouwer ook actief vanuit zijn huidige locatie. Het is de bedoeling dat het bedrijf op deze manier efficiënter kan opereren en zo beter inspelen op ‘snel groeiende vraag naar professionele bouwcapaciteit’, melden de partijen in een bericht.

Overname moet uitdagingen in de sector het hoofd bieden

Horsman & Co wil met de overname beter inspelen op uitdagingen waar de bouw mee te maken heeft, zoals sterke stijging van  materiaalkosten, schaarste aan goede vakmensen en een toenemende behoefte aan financiële- en  productiezekerheid bij opdrachtgevers. ‘Om hier adequaat mee om te gaan is schaalvergroting en efficiencyslag noodzakelijk’, staat te lezen in het bericht.

Reageer op dit artikel