nieuws

Boskalis handhaaft winstverwachting 2017

bouwbreed 1450

Boskalis handhaaft winstverwachting 2017

Koninklijke Boskalis Westminster heeft de omzet in het derde kwartaal licht zien toenemen in vergelijking met het kwartaalgemiddelde uit het eerste halfjaar. Ten opzichte van het derde kwartaal van vorig jaar lagen de omzet en resultaten op een aanzienlijk lager niveau.

Voor geheel 2017 verwacht Boskalis dat de nettowinst in het tweede halfjaar, gecorrigeerd voor circa 15 miljoen euro reorganisatielasten, vergelijkbaar zal zijn met de nettowinst van 75 miljoen euro uit het eerste halfjaar.

De orderportefeuille is ten opzichte van eind juni met 4% afgenomen tot 3,1 miljard euro. In het derde kwartaal is voor circa 0,5 miljard euro aan werk aangenomen. Ook zijn er twee preferred bidder overeenkomsten met een gecombineerde waarde van circa 160 miljoen euro getekend voor de installatie van kabels voor offshore windparken.

Reageer op dit artikel