nieuws

Volandis zet duurzame inzetbaarheid op de kaart

bouwbreed 5

Volandis zet duurzame inzetbaarheid op de kaart

Voor Volandis bestaat duurzame inzetbaarheid uit de thema’s Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Veel bedrijven in de bouw en infra zijn actief op deze thema’s. Een aantal van deze bedrijven zetten wij letterlijk op de kaart. Loop onze Duurzame Inzetbaarheidsroute en ontdek wat duurzame inzetbaarheid voor jou kan betekenen!

Loop onze Duurzame Inzetbaarheidsroute en laat je inspireren! 

Bedrijven die aantoonbaar actief zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid of veilig werken, plezier houden of vooruit kijken faciliteren, konden zich inschrijven voor de Duurzame Inzetbaarheidsroute. Deze wandelroute is weergegeven in een compact boekje, dat aan de bezoekers van de Bouwbeurs wordt uitgedeeld. Bij de stand van de deelnemers maken we zichtbaar dat de bedrijven deelnemen aan de route en op welk thema.

De deelnemers  

Onderstaande bedrijven maken onderdeel uit van de Duurzame Inzetbaarheidsroute: 

Werk veilig 

Houd plezier 

Kijk vooruit 

 

Wie maakt kans op de DIA Innovation Award? Breng je stem uit! 

Welk bedrijf is volgens jouw aantoonbaar innovatief op het gebied van duurzame inzetbaarheid in de bouw- en infrasector? Breng je stem uit in het Volandis DIA-paviljoen (07.D061) of in de stand van een van de deelnemers aan de route. De uitreiking van de DIA Innovation Award vindt plaats op vrijdag 10 februari om 15.00 uur in het Volandis DIA-paviljoen. 

In gesprek over duurzame inzetbaarheid 

Graag gaan wij met jou in gesprek over duurzame inzetbaarheid.  Bezoek ons DIA-paviljoen (07.D061) op de Bouwbeurs of neem contact op met onze vraagbaak via:

Telefoon: 0341 – 499 299 
E-mail: info@volandis.nl
Chat: www.volandis.nl 
Twitter en Facebook: /VolandisNL

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels