nieuws

Van der Spek Vianen gaat Cifa betonmixers verkopen

bouwbreed Premium 2081

Van der Spek Vianen gaat Cifa betonmixers verkopen

Bouwmachine-importeur Van der Spek Vianen verkoopt sinds deze week betonpompen en truckmixers van het Italiaanse merk Cifa.

Cifa, onderdeel van het gigantische Chinese Zoomlion-concern, maakt machines voor de betonindustrie waaronder truckmixers, autobetonpompen, mixerpompen, stationaire betonpompen, (semi) mobiele betoncentrales, tunnelspuitmachines en speciale bekistingsystemen.

Bij Van der Spek zijn ze trots op het dealerschap: “In de afgelopen jaren heeft Cifa aangetoond een zeer innovatieve producent te zijn met tal van vernieuwingen. Zo heeft Cifa een gepatenteerde oplossing voor het verplichte afstempelbeveiligingssysteem. Dit is de ideale oplossing om veilig, flexibel en met groot bedieningsgemak te kunnen werken op beperkte afstempelruimtes. Iets dat op bouwplaatsen regelmatig voorkomt. Verder hebben ze voor betonpompen en pompmixers carbon mastdelen ontwikkeld. Die dragen zorg voor een aanzienlijke gewichtsbesparing, waardoor voor het chassis van de pomp minder assen nodig zijn. En dat is goedkoper.”

De autobetonpompen van Cifa zijn leverbaar vanaf 39 meter tot en met 80 meter met een reikhoogte van 79,5 meter. “Deze laatste is de grootst leverbare autobetonpomp op de markt”, aldus de kersverse importeur.

Reageer op dit artikel