nieuws

Mkb’ers pur sang Wim van der Maas en Daan Stuit geridderd

bouwbreed Premium 1710

Mkb’ers pur sang Wim van der Maas en Daan Stuit geridderd
Wim van der Maas (rechts) naast Daan Stuit.

Wim van der Maas en Daan Stuit zijn beiden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De twee “mkb’ers pur sang” kregen de versierselen woensdagochtend opgespeld door burgemeester Aboutaleb van Rotterdam.

Van der Maas was tot juni 2016 directeur van MKB Infra en tot januari 2016 directeur van Aannemersfederatie Nederland. Daarvoor was hij algemeen directeur en beleidsdirecteur van MKB-Nederland.

Daan Stuit was tot juni 2016 voorzitter van MKB Iinfra en tot januari 2017 vice-voorzitter van Aannemersfederatie Nederland.

Aboutaleb omschreef Van der Maas als “een groot regisseur” en mister mkb. Hij werd geprezen om zijn strategische aanpak en inzicht, goed beargumenteerde en heldere visie, zelfverzekerdheid, eerlijkheid, loyaliteit en tomeloze inzet en inspiratie. Stuit werd geroemd om zijn aanpak, kijk op zaken, loyaliteit en open mind. Ook werd zijn rol bij de totstandkoming van het level playing field in de Aanbestedingswet benadrukt.

Reageer op dit artikel