nieuws

Hellebrekers zet vaste voet op Belgische bodem

bouwbreed 24

Hellebrekers zet vaste voet op Belgische bodem

Hellebrekers Technieken heeft met de opening van een vestiging in het Vlaamse Temse, vaste voet op Belgische bodem gezet. Het installatiebedrijf verwacht met deze stap verder te kunnen groeien in de installatiemarkt voor zwembaden en industrie.

“We hebben inmiddels meerdere grote opdrachten in België, daarom was het voor ons een logische stap om een kantoor in Temse te openen,” zegt directeur-eigenaar Eddy Vlijm van Hellebrekers Technieken.

Zo werk het bedrijf momenteel aan zwembadprojecten in de Belgische gemeenten Temse, Mol en Mortsel. Vlijm ziet kansen om nog meer opdrachten binnen te slepen, vooral ook omdat de Belgische zwembadsector nog steeds groeit; de behoefte aan zwembadrenovaties neemt toe, evenals de vraag naar energiezuinige zwembaden.

Veel Belgische zwembaden kunnen efficienter

”De markt voor onze technische oplossingen is enorm in België. Er zijn nog veel Belgische zwembaden die we met onze kennis en kunde sterker, efficiënter kunnen maken. Dat geldt ook voor industriële bedrijven in België. In beide sectoren zijn wij een sterke partner bij het optimaliseren en verduurzamen van hun installaties.”

Hellebrekers Technieken ontwerpt, engineert, bouwt, onderhoud en beheert sinds 1971 technische installaties. Het bedrijf telt tweehonderd medewerkers.

Reageer op dit artikel