nieuws

‘Lot wereld in handen van huidige generatie bouwers’

bouwbreed Premium 6

Het lot van de wereld ligt in handen van de huidige generatie bouwers. Die moet ervoor zorgen dat de Nederlandse gebouwde omgeving snel energiezuinig wordt. Dat zei Olof van der Gaag, directeur van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie, vorige week tijdens het Cobouw Café in de Jaarbeurs.

Bouwdirecteur Biense Dijkstra is het in grote lijnen eens met Van der Gaag. Hij denkt ook dat het geld voor het oprapen ligt. Ook Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland verwacht ook dat de verduurzaming de bouw geen windeieren zal leggen de komende jaren. Hij meent dat er 300.000 banen mee gepaard gaan.

Op 9 maart vindt ook een Cobouw Café plaats in Den Haag. Deze staat in het teken van de verkiezingen en de bouw. U kunt zich hier aanmelden.

 

Reageer op dit artikel