nieuws

Verbeterde prestaties van mechanische afvoerventitalor

bouwbreed 17

Verbeterde prestaties van mechanische afvoerventitalor

Voor elk project in de woning- of utiliteitsbouw en voor elke bezoekende professional aan BouwBeurs biedt Duco een efficiënte en innovatieve totaaloplossing, die gericht kan worden uitgewerkt.  In de loop der jaren heeft Duco een breed gamma van ventilatieroosters voor elke situatie ontwikkeld, zoals zelfregelende, geluiddempende, brandwerende en elektronisch gestuurde ventilatieroosters (met voorverwarming). Ook voor de doorstroom en afvoer van lucht heeft Duco  passende producten.

De DucoBox Silent speciaal ontwikkeld voor renovatieprojecten en de DucoBox Focus voor de nieuwbouwprojecten zijn al enige tijd op de markt. Maar inmiddels heeft fabrikant Duco de prestaties van de mechanische afvoerventilator verbeterd. Zo is het aanbod uitgebreid met de DucoBox Silent Connect die alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen laat communiceren; ideaal dus in specifieke situaties waar draadloze communicatie (RF) niet of moeilijk toepasbaar is. Ook is zowel de DucoBox Focus als de DucoBox Silent Connect voortaan verkrijgbaar met Duco’s Communication Print voor een eenvoudige connectie met de Duco Ventilation App. Deze gratis app (beschikbaar vanaf april 2017), met installatiewizard en automatische probleemdetectie, geeft in één oogopslag optimaal inzicht in de werking en de prestaties van het gekozen ventilatiesysteem.

BouwBeurs hal 09, stand B017 en B018

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels