nieuws

Tl-buizen veilig opslaan met de nieuwe TL-Box

bouwbreed 44

Tl-buizen veilig opslaan met de nieuwe TL-Box

Wecycle heeft een nieuwe inzamelbox ontwikkeld voor de veilige opslag van tl-buizen: de TL-box. Deze vervangt de kartonnen ‘Wonderbox’ en is nog duurzamer. De TL-Box is namelijk gemaakt van kunststof en daardoor steviger en vaker te gebruiken dan zijn voorganger.

Wecycle levert de TL-Box gratis aan bouw- en sloopprofessionals en installateurs. Volle TL-boxen haalt Wecycle gratis op, nadat bedrijven een ophaalverzoek hebben ingediend. Na herhaaldelijk gebruik wordt de box gereinigd. Daarna is de box geschikt voor 100 procent recycling tot nieuwe grondstoffen. Installateurs krijgen de nieuwe TL-Box gebruiksklaar geleverd. De inzamelmiddelen blijven eigendom van Wecycle.

Inzamelmiddelen Wecycle

Wecycle heeft naast de TL-Box een breed scala aan inzamelmiddelen voor verlichting, maar ook afgedankte elektrische apparaten. Voor elke situatie heeft Wecycle een inzamelmiddel. Voor het volledige overzicht van alle inzamelmiddelen en een passende oplossing voor uw project bent u van harte welkom op de stand van Wecycle op de BouwBeurs.


Hal 7, stand B104

wecycle.nl/installateurs

Reageer op dit artikel