nieuws

Stijlvolle afwerking voor inloopdouches

bouwbreed 2

Stijlvolle afwerking voor inloopdouches

Naadloos, elegant en handig: wedi was tot nu toe al bekend vanwege haar verwerkingsvriendelijke en waterdichte systeemcomponenten onder de tegel. Nu breidt ze haar portfolio uit en presenteert met Fundo Top. voor het eerst een kant en klaar oppervlak, dat veilig op het gemonteerde wedi Fundo douchevloerelement kan worden gelijmd.

Hoogwaardig alternatief voor de tegelvloer

Met Fundo Top profiteren ontwerpers van meer vormgevingsmogelijkheden, verwerkers van een eenvoudige montage en de consument van een nieuwe badkamer met maximaal comfort tijdens het douchen. Fundo Top is een hoogwaardig alternatief voor de gebruikelijke tegelvloer in inloopdouches.

Het naadloze element is uit één stuk vervaardigd en bestaat uit een 6 mm dun en robuust mineraal materiaal. Fundo Top ziet er elegant uit en voelt zeer aangenaam en comfortabel aan.

Perfect passend en 100% waterdicht

Fundo Top vormt de perfect passende aanvulling van de wedi douchevloerelementen Primo, Riolto neo en Plano. Ze zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en passen dankzij de vier kleuren wit, beige, antraciet en grijs perfect in iedere badkamer. Als 100% waterdichte systeemcomponent kan het kant en klare Fundo Top heel eenvoudig en veilig op het bijbehorende Fundo douchevloerelement worden aangebracht en flexibel worden aangepast.

Fundo Top is uitermate vlak, voelt comfortabel aan en is daarbij uiterst belastbaar. Zo kan het element ook probleemloos met een rolstoel worden belast. Het antislip – en antibacteriële oppervlak zorgt voor een optimaal comfort bij het douchen. Dit comfort komt tot uiting in het eenvoudig te reinigen en vuilafstotende oppervlak.

Standnummer: 12.B106

Website: www.wedi.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels