nieuws

Kom een bakkie doen bij Toyota op de Bouwbeurs

bouwbreed 9

Kom een bakkie doen bij Toyota op de Bouwbeurs

Of je nu werkt of vrij bent… af en toe heb je zin in een lekker bakkie. Tijdens de Bouwbeurs ben je daarom van harte welkom op onze stand voor een verse kop Barista koffie. Je kunt dan meteen kennismaken met de Toyota PROACE, de bus voor de échte klus.

De Toyota PROACE is de meest functionele bedrijfsauto in zijn klasse: een laadvermogen tot 1.525 kg, een inhoud van 6,6 m3 en een verbruik vanaf slechts 5,1 l/100 km. Superzuinig dus, en dat zie je ook aan zijn prijs: je onderneemt al met een PROACE vanaf € 16.995,-.  

Als bestelwagen van het meest betrouwbare automerk heeft de PROACE een naam hoog te houden. En mocht er toch iets gebeuren, dan zorgt de Toyotadealer dat u snel weer op weg bent. De PROACE wordt geleverd met een garantietermijn van 3 jaar of 100.000 kilometer. 

Slimme besteller 

De Toyota PROACE Compact is slechts 4,6 m lang maar met 4,6 m3 inhoud en een draaicirkel van slechts 11,3 m. De ideale bestelwagen voor in stedelijke gebieden. 

Werkpaard 

De Toyota PROACE Worker draait zijn hand niet om voor 3 Europallets, 1,5 ton laadvermogen en een geremd aanhangwagengewicht tot 2,5 ton. De PROACE is ook leverbaar als Long Worker.

Dubbelleven 

In de Toyota PROACE Dubbele Cabine is ruimte genoeg om werk en privégebruik te combineren. Hij is geschikt voor zes personen en alle gereedschappen. 

Een echte truck 

De Toyota PROACE Truck heeft drie zitplaatsen én een grote open laadbak. Laadvermogen tot circa 950 kg. 

Kom langs voor een bakkie op stand A089 in Hal 7 en maak kennis met de PROACE 

www.toyota.nl/proace

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels