nieuws

Innovatieve schuifdeursystemen meteen gereed om in te bouwen

bouwbreed 242

Innovatieve schuifdeursystemen meteen gereed om in te bouwen

BestFix-Schuifdeursystemen levert inbouwframes van het Italiaanse merk Ermetika. Of het nu gaat om rechttoe rechtaan-systemen voor één of twee schuifdeuren, of om speciale systemen waarbij een stopcontact of lichtschakelaar in het frame kan worden ingebouwd, alle variaties zijn als kant-en-klaar systeem leverbaar.

Dat schuifdeuren in huis en op kantoor passen bij het concept ‘duurzaam bouwen’ begint steeds beter door te dringen. Niet alleen vanwege de ruimtebesparing ten opzichte van scharnierende deuren, maar ook met oog op levensloopbestendig wonen en werken.

Toch is de ervaring dat het inbouwen van een schuifdeur nog vaak wordt vermeden omdat het als lastig wordt gezien. Onze kant-en-klare inbouwframes bieden hiervoor de oplossing. De systemen zijn eenvoudig te plaatsen en bieden mogelijkheden voor praktisch iedere situatie.

Zo zijn er systemen waar elektrische bedrading in kan worden verwerkt, systemen voor ronde muren, systemen om een extra ruime doorgang te creëren, volledig strak af te werken systemen, maar ook bilaterale systemen waarbij twee tegenovergestelde schuifdeuren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen en verdwijnen in hetzelfde frame in de muur, ideaal voor een gang of overloop waar veel deuren op uitkomen.

Nieuw is schuifdeursysteem Acustik, speciaal op plaatsen waar geluidsisolatie een belangrijk punt is. Dit frame is voorzien van een speciale geluidswerende isolatie waardoor de geluidsoverdracht zo laag mogelijk blijft. Aan de boven- en onderkant van het deurpaneel komen meebewegende isolerende pakkingen.

Onze systemen worden geleverd zonder schuifdeurpaneel. Hierdoor bieden wij de volledige vrijheid om een schuifdeur naar wens uit te zoeken. Wij hebben zowel houten als glazen deuren in ons assortiment, maar elders bestellen is ook mogelijk. Een simpele stompe houten deur voldoet vaak al als schuifdeurpaneel.

Bewust omgaan met het milieu vinden wij bij Best-Fix erg belangrijk. Ook bij de fabrikant Ermetika is dit een speerpunt. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van materialen die een zo laag mogelijke impact op het milieu hebben en worden de eindproducten verstuurd in minder volumineuze verpakkingsmaterialen om zo het afvalvolume te beperken. De hoge kwaliteit, innovatie maar ook het groene denken, maken van Ermetika een onderscheidend merk. Best-Fix is dan ook trots dit merk in Nederland, België en Luxemburg exclusief te vertegenwoordigen.

Standnummer: 7.C113

www.schuifdeursystemen.eu

Reageer op dit artikel