nieuws

Innovatieve bouwsoftware biedt meerwaarde aan elk vastgoedproject

bouwbreed 11

Innovatieve bouwsoftware biedt meerwaarde aan elk vastgoedproject

De innovatieve bouwsoftware van Herke ICT Group luidt het einde in van het tijdperk van papieren werkbonnen. Vanaf de eerste melding van een bewoner tot aan de factuur naar de opdrachtgever verloopt het Service & Onderhoudproces in BouwVision volledig geautomatiseerd.

Digitale werkbonnen

De werkwijze sluit volledig aan bij dagelijkse praktijk op gebied van S&O bij onderhoudsbedrijven. Digitale werkbonnen worden real time uitgewisseld tussen mobiele apparaten en kantoor. Dit versnelt de doorlooptijd van opdrachten enorm. Het overtypen van werkbonnen is niet meer nodig. Daarnaast verbetert de communicatie met ketenpartners en opdrachtgevers aanzienlijk. De status van een opdracht is via een portal op elk moment inzichtelijk voor de medewerkers van het onderhoudsbedrijf én voor de vastgoedbeheerder. Zo werk je efficiënter en is het proces minder foutgevoelig. Je bespaart kosten en medewerkers kunnen ingezet worden op interessantere klussen.

Resultaatgericht vastgoed onderhoud

De geavanceerde apps van BouwVision bieden meerwaarde in elk vastgoedproject. Opnames maak je digitaal met je tablet of telefoon, op basis van een gestructureerde vragenlijst. Foto’s geven goed inzicht in de betreffende situatie of verduidelijken een probleem. Via het gekoppelde prijzenboek worden de herstelkosten direct inzichtelijk. Ook projecten in renovatie en (meerjaren)onderhoud worden beter ondersteund met BouwVision. Je krijgt een diepgaander inzicht in de projectvoortgang en hebt meer controle over de Total Cost of Ownership.

Klaar voor de toekomst

BouwVision is een moderne oplossing voor aannemers en onderhoudsbedrijven. Ontwikkeld op Microsoft Dynamics 2017 en uitgebreid met specifieke functionaliteit voor de bouw. BouwVision apps en portals ondersteunen ketenintegratie. Vanzelfsprekend werkt deze bouwsoftware goed samenwerkt met andere Microsoft tools als Skype en Office 365. BouwVision is ook beschikbaar in de Cloud. In dat geval heb je geen omkijken meer naar servers en updates. En voor support kun je terugvallen op de Servicedesk van Herke ICT Group, uw allround ICT én Microsoft partner.

“BouwVision is de beste oplossing voor het optimaliseren van S&O” (Etro Vastgoedzorg)

Stand A097 hal 9 Bouw & ICT

www.bouwvision.nl

Reageer op dit artikel