nieuws

Blijf jij veilig, gezond en gemotiveerd aan het werk?

bouwbreed Premium 16

Blijf jij veilig, gezond en gemotiveerd aan het werk?

Met de Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA) laten we jou hier op tijd en met regelmaat over nadenken. De DIA bestaat uit het PAGO en een adviesgesprek over veilig en gezond werken, werkplezier en jouw toekomst in de bouw en infra. Meer weten? Bezoek het DIA-paviljoen van Volandis en partners.

Doel van de DIA is werknemers en bedrijven in de bouw en infra zelf in actie te laten komen op hun eigen duurzame inzetbaarheid. Dit kunnen wij als kennis- en adviescentrum niet alleen. Dit doen we samen met o.a. arbodiensten en partners op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Maak kennis met de adviseurs van Volandis en onze partners in het DIA-paviljoen.

Van PAGO tot DIA-bedrijfsadvies

De DIA bestaat uit het PAGO en een adviesgesprek, en heeft als eindresultaat een persoonlijk Actieplan. In dit Actieplan staan de acties die jij kunt ondernemen op de thema’s Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Voor deze acties verwijzen we door naar onze partners, o.a. op het gebied van opleiding en ontwikkeling. De resultaten van de DIA’s worden geanonimiseerd gebruikt voor het opstellen van de DIA-bedrijfsadviezen: een rapportage voor werkgevers met een top 3 acties op de thema’s Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit.

Volandis en partners in het DIA-paviljoen

In het DIA-paviljoen gaan wij graag met jou in gesprek over jouw eigen duurzame inzetbaarheid. Ieder van de onderstaande stappen vind je terug in het paviljoen. Stel je vraag of kom meer te weten over onze werkwijze en die van onze partners.

Stap 1 – Duurzame Inzetbaarheidsanalyse

Stap 2 – Opleiding & Ontwikkeling

Stap 3 – DIA-bedrijfsadvies


Meer weten over de DIA, Volandis en/of onze partners? Bezoek ons DIA-paviljoen op de Bouwbeurs (standnummer 07.D061), neem contact op met onze vraagbaak (0341 499 299 / info@volandis.nl) of kijk op www.volandis.nl.

Reageer op dit artikel