nieuws

Ter Steege uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever

bouwbreed Premium 18

Ter Steege uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever

Ter Steege Bouw Vastgoed is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot de Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie bouw en vastgoed. 

De jury kende de Rijssense bouwonderneming onder meer de hoogste score toe op het gebied van knowhow en innovatie binnen de branche. Ook de klant- en servicegerichtheid krijgen de hoogst mogelijke score.

“Ter Steege is continu bezig om haar producten en diensten te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100 procent focus op de klant maken van Ter Steege een absolute topper in haar wereld”, aldus de jury.

Jury roemt personeelsbeleid Ter Steege

De nominatiecommissie is ook vol lof over het HRM-beleid. Op onder meer de criteria talentontwikkeling, betrokkenheid en vitaliteit werden de hoogste mogelijke scores toegekend.

“Ter Steege is zuinig op haar medewerkers, waakt over hun gezondheid en kijkt ook naar de lange termijn. Zij is in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de organisatie vertegenwoordigen.”

Het Nationale Business Succes Award Instituut onderzoekt elk jaar in zo’n tweehonderd branches welke werkgevers het beste presteren in hun bedrijfstak.

Reageer op dit artikel