nieuws

Winnaars ARC16 Awards

bouwbreed Premium 40

Winnaars ARC16 Awards
Winnaar ARC16 Innovatie: SkilledIn Office door Studio RAP

Het gebouw voor de Hoge Raad der Nederlanden, een ontwerp van KAAN Architecten, is gisteravond door de redactie van vakblad de Architect bekroond met de ARC16 Architectuurprijs. Ook ontving Office Winhov de ARC16 Oeuvre Award, en nam Chris Collaris de ARC16 Jong Talent Award in ontvangst.

Daarnaast zijn de allerbeste projecten in de categorieën Interieur, Meubel, Detail en Innovatie uitgereikt aan de ontwerpers, tijdens een feestelijk diner in het Kurhaus in Scheveningen. Met de ARC Awards wil de redactie creatieve, ondernemende en innovatieve ontwerpers een podium bieden en vernieuwing zichtbaar maken.

De winnaars zijn:

ARC16 Architectuur: Hoge Raad der Nederlanden door KAAN Architecten
ARC16 Interieur: Stable (B) door Studio Farris Architects
ARC16 Meubel: Meubel in Stable (B) door Studio Farris Architects
ARC16 Detail: Plus Ultra Incubator door Wiegerinck
ARC16 Innovatie: SkilledIn Office door Studio RAP

Lees meer over de prijzen op www.deArchitect.nl

Reageer op dit artikel