nieuws

Vijf kanshebbers voor Cobouw Award

bouwbreed Premium 77

Vijf kanshebbers voor Cobouw Award

Trebbe, HSB, Coen Hagedoorn, Hemubo en Baggerbedrijf De Boer zijn dit jaar de vijf genomineerden voor de Cobouw Award. Van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland presteerden zij afgelopen jaar het beste.

Aanmelden voor

Aanmelden voor
De winnaar van de Cobouw Award wordt op 15 november bekendgemaakt. Dat gebeurt tijdens en speciale editie van het Cobouw Cafe in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, dat geheel in het teken zal staan van de Cobouw50.

Vorig jaar ging Hemubo met de betonnen bokaal aan de haal. Dat was al de tweede keer dat de renovatiespecialist de prijs in de wacht sleepte. Ook in 2012 streek de onderneming uit Almere met de eer. Dit jaar is Hemubo voor de vierde keer genomineerd.

Waterbouwer maakt debuut en kans

Coen Hagedoorn uit Huizen is voor het tweede opeenvolgende jaar genomineerd. Voor Trebbe, HSB en Baggerbedrijf De Boer geldt dat zij voor eerst kans maken op de Cobouw Award. Voor De Boer is dat extra bijzonder. De waterbouwer maakt dit jaar zijn debuut in de ranglijst van grootste bouwbedrijven.

Om de Cobouw Award in de wacht te slepen zijn goede financiële prestaties een must. Een vette winst alleen is echter niet genoeg. Ook de soliditeit van de onderneming is van groot belang. Is er nog geld in kas? Hoe verhouden de schulden zich tot het eigen vermogen? En hoe staat het met de benutte leencapaciteit?

Achtste editie van dé bouwbenchmark

De reacties

De reacties
Voor het achtste achtereenvolgende jaar zette Cobouw samen met de accountants van PwC de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland op en rijtje en filterde daaruit de vijf kanshebbers voor de Cobouw Award.

Wilt u bij de uitreiking van de Cobouw Award en het speciale Cobouw50 Café aanwezig zijn? Aanmelden kan hier.

Reageer op dit artikel