nieuws

Vijf tinten grijs op kantoor

bouwbreed 93

Vijf tinten grijs op kantoor

Vilt is momenteel ‘hot’ in de designwereld en Hunter Douglas speelt daarop in met een nieuw vilten plafondsysteem: HeartFelt. Dat is geproduceerd uit een cradle to cradle gecertificeerd, volledig recycleerbaar vilt. HeartFelt is ‘s werelds eerste modulaire en lineaire vilten plafondsysteem.

Vilt heeft het voordeel dat het licht breekt en geluid absorbeert. Bij een gesloten plafond is de akoestische waarde van het product 0,9, aflopend naar 0,7 bij een plafond met 20 procent openheid en 0,4 bij 60 procent openheid. De HeartFelt-viltpanelen (40 x 55 millimeter) zijn leverbaar in vijf tinten grijs. Montage is eenvoudig: de panelen klikken simpel in de aluminium dragers.Zie voor meer productinformatie www.NBD-online.nl.

Reageer op dit artikel