nieuws

Kuiphuis neemt kranenverhuur Prima over

bouwbreed Premium 23

Kuiphuis neemt kranenverhuur Prima over

Kuiphuis Kraanverhuur neemt Prima Kraanverhuur over. Kuiphuis neemt alle machinisten en materieel over. De partijen tekenden gisteren de overeenkomst.

Het van oorsprong Oldenzaalse bedrijf neemt de Hardenbergse vestiging van Prima over. Vanaf 10 oktober opent het haar zesde vestiging. Een bewuste keuze, verklaart directeur-eigenaar Bob Bruijsten. “Schaalgrootte is in onze branche erg belangrijk en we kiezen er bewust voor vanuit meerdere vestigingen te werken.”

Prima gaat verder met uitsluitend onbemand materiaal. “Kuiphuis wil de vestiging in Hardenberg behouden en kan onze machinisten goed gebruiken. Die krijgen nu veel meer kansen dan wij ze op termijn hadden kunnen bieden.”

Met de nieuwe vestiging in Hardenberg verstevigt Kuiphuis haar positie in de regio, aldus Bruijsten.

Reageer op dit artikel