nieuws

Flexibele vloerverwarming

bouwbreed 97

Flexibele vloerverwarming

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan. Dat is de gedachte achter de nieuwe thermostaat voor elektrische vloerverwarming van Raychem.

Een eigentijds design moet bijdragen aan intuïtief gebruik en eenvoudige, flexibele programmering. De Green Leaf-thermostaat schotelt op een groot, duidelijk display een programma voor met drie werkmodi: comfort, economisch of stand-by. Gebruikers kunnen daartussen eenvoudig wisselen met behulp van een intelligente ‘leaf’-knop. Gedetailleerd programmeren kan ook: in de economische instelling houdt de thermostaat de gewenste temperatuur aan volgens een schema van zeven dagen, met vier verschillende timerinstellingen en temperaturen per dag.Zie voor meer productinformatie www.NBD-online.nl.

Reageer op dit artikel