nieuws

Stijlvolle noodverlichting

bouwbreed Premium 30

Stijlvolle noodverlichting

De ideale noodverlichtingsarmatuur is stijlvol én energievriendelijk. Powermanagementbedrijf Eaton claimt dat zijn CrystalWay beide is. Installateurs zullen blij zijn met de minimale behuizing, simpele aansluitdoos en diverse montagemogelijkheden. Voor gebouw­eigenaren en -beheerders zijn de lage verbruiks- en onderhoudskosten interessant. De CrystalWay-armaturen werken met ledtechnologie en zijn opgebouwd uit duurzame onderdelen. Centrale monitoring en een levensduur van zo’n 100.000 uur zorgen voor een flinke reductie in het aantal onderhoudsbeurten. De CrystalWay wordt geleverd met pictogrammen met een herkenningsafstand van 20 of 30 meter. De decentrale versie heeft een aanpasbare lichtsterkte.

Reageer op dit artikel