nieuws

Makita’s voor klein werk

bouwbreed 192

Makita’s voor klein werk

Makita introduceert een nieuwe 10,8 V-productlijn met twaalf accumachines speciaal voor kleine, fijne of lichte werkzaamheden.

De machines hebben een CXT-schuifaccu met laadindicator, die dankzij een snellader met luchtkoeling binnen een half uur is opgeladen. Het 10,8 V assortiment bevat onder meer twee boor-/schroefmachines, een slagschroevendraaier, klopboormachine, cirkelzaag, decoupeerzaag en twee reciprozagen. Ze zijn leverbaar in een uitvoering met een 2,0 Ah en – voor het zwaardere werk – een 4,0 Ah-schuifaccu. Omdat de Makita-machines compact, licht en wendbaar zijn, zijn ze geschikt voor gedetailleerd afbouwwerk, precieze montageklussen en voor bewerkingen in kleine ruimtes. Een ingebouwd led-lampje kan zonodig bijschijnen.

Zie voor meer productinformatie NBD-Online.

 

Reageer op dit artikel