nieuws

Eerste ‘Nieuwe Draaien’-certificaten uitgereikt

bouwbreed 2

Eerste ‘Nieuwe Draaien’-certificaten uitgereikt

Machinisten van Van Munster Recyclers hebben de eerste ‘Nieuwe Draaien-certificaten van erkend ‘Trainbedrijf Het Nieuwe Draaien’ Ahlmann Nederland ontvangen.

Door de machinisten de training te laten volgen wordt volgens Van Munster “nog meer betekenis aan een duurzame toekomst gegeven en het milieubewustzijn in de organisatie gestimuleerd. De training past perfect in de visie van ons bedrijf in het kader van MVO en duurzaamheid, waarbij brandstofbesparing ook een belangrijk doel is.”

Onder het toeziend oog van de deelnemers kreeg bedrijfsleider Gert-Jan Giesing – symbolisch – uit handen van de heer Albert Lusseveld, projectmanager HND van de BMWT, het certificaat Het Nieuwe Draaien uitgereikt.

Primeur

Van Munster Recyclers had een primeur met deze uitreiking. Ahlmann Nederland is namelijk sinds 24 maart officieel erkend “Trainbedrijf Het Nieuwe Draaien”. Van Munster Recyclers is het eerste bedrijf dat sinds 24 maart deze training van Ahlmann Nederland heeft afgenomen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels