nieuws

KondorWessels ontwikkelt honderd appartementen in Amsterdam

bouwbreed 18

KondorWessels ontwikkelt honderd appartementen in Amsterdam

KondorWessels Vastgoed gaat circa honderd appartementen in het Amstelkwartier ontwikkelen. Dat is de projectontwikkelaar middels een optieovereenkomst met de gemeente Amsterdam overeengekomen. Het gaat om koopappartementen met netto maandlasten tussen de 750 euro en 950 euro.

Volgens de dochteronderneming van VolkerWessels wordt hiermee ingespeeld op de groeiende vraag naar betaalbare koopwoningen voor een- en tweepersoonshuishoudens. Ook de bouw van een parkeergarage maakt deel uit van het project.

5000 woningen

Het Amstelkwartier is gelegen in Overamstel, een nieuwe wijk in stadsdeel Oost. KondorWessels heeft al 106 sociale huurappartementen, een school met kinderdagverblijf, commerciële ruimtes en 39 koopwoningen in deze wijk gerealiseerd. In de komende jaren worden er hier in totaal 5.000 woningen gebouwd. Het gebied beschikt al over een basisschool, kleine haven, stadspark, winkels en diverse horecagelegenheden.

Er is geen aanneemsom bekend.

Reageer op dit artikel