nieuws

Dekra opent twee laboratoriums in Oost-Azië

bouwbreed 37

Dekra opent twee laboratoriums in Oost-Azië

Test- en certificeringsinstelling Dekra heeft een nieuw testlaboratorium in het Taiwanese Linkou geopend. Het lab test ‘Internet of Things’-diensten. Samen met een nieuw testlab in Beijing (China) moet dit lab diverse diensten leveren op het gebied van Internet of Things.

“Investeringen zoals de nieuwe labs in Linkou en Beijing dragen bij aan versterking van onze positie als dé partner voor het testen en certificeren op het gebied van het Internet of Things. Bovendien krijgen klanten dankzij onze diensten toegang tot meer dan tweehonderd landen”, zegt Bert Zoetbrood, CEO van Dekra in Nederland.

“We breiden onze activiteiten in Azië gestaag uit. Oost-Azië is een belangrijk deel van ons wereldwijde netwerk van laboratoria, dat helemaal voorbereid is op de groei van Internet of Things. We zetten hier momenteel zes state-of-the-art laboratoria op en we breiden ook ons serviceportfolio in de belangrijke innovatiehub Taiwan uit. Door voortdurend onze dienstverlening in dynamische groeimarkten uit te breiden, helpen we onze klanten te voldoen aan de vraag naar veilige producten”, aldus Zoetbrood.

Het van oorsprong Duitse Dekra houdt zich onder andere bezig met voertuiginspecties en -keuringen, industriële- en bouwinspecties, advisering over veiligheid, testen en certificering van producten en systemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels