nieuws

Uw project als XL?

bouwbreed 22

Uw project als XL?

Sinds jaar en dag gaan professionele fotografen de boer op om het hart van het Cobouw-weekblad, en voorheen het dagblad, te voorzien van sprekend beeld. De ‘XL’ is al jaren een graag gezien onderdeel onder lezers. Kiekjes van infraprojecten, woningbouw en transformaties; op de XL zie je het allemaal. Eén ding hebben alle foto’s gemeen: de XL is ruw, ruig. De bouw is in volle gang. Het is een inkijkje in het werk in uitvoering op de bouwplaats. En dat op extra groot formaat. Ook uw project kan nu in XL verschijnen.

Op onze website hebben wij een splinternieuwe pagina gewijd aan de XL, online op dit moment ook wel bekend als ‘Bouwfoto van de dag’. Met een eigen pagina – www.cobouw.nl/xl – is er meer ruimte voor unieke bouwfoto’s, geschoten uit eerste hand. Een online verzamelplaats voor inspirerende, mooie, actuele en aansprekende foto’s. De komende tijd delen wij op deze pagina tevens inspirerende XL-verhalen.

Maakt u onze XL?

Werkt u aan een project waar u trots op bent? Laat u uw project graag zien aan vakgenoten? Draait u uw hand niet om voor het schieten van een mooi kiekje? Deel dan uw bouwfoto met de redactie van Cobouw! De redactie kiest wekelijks de beste foto’s en publiceert deze op de XL-pagina of in het weekblad. Alle inzendingen zijn te zien op de Cobouw Facebookpagina.

Welke foto’s doen mee?

Het onderwerp van de foto moet bouwgerelateerd zijn. Het uitgangspunt is werk in uitvoering. Alleen foto’s die horizontaal genomen zijn en zijn voorzien van een bijschrift worden meegenomen in de selectie. Onder een bijschrift verstaan wij een omschrijving van waar de foto is genomen, wanneer deze is gekiekt, wat er op te zien is en eventueel een anekdote: waarom wilde u deze foto zo graag maken?

Stuur uw mooiste bouwfoto’s naar xl@cobouw.nl en wie weet vindt u uw project als XL terug op Cobouw.nl!

Reageer op dit artikel