nieuws

Genomineerden constructeur van het jaar bekend

bouwbreed 3

Genomineerden constructeur van het jaar bekend

De genomineerden voor de Verkiezing Constructeur van het jaar 2016 zijn bekend. Tijdens de Constructeursdag op donderdag 9 juni op de Bouwcampus in Delft, wordt bekend wie van de vier genomineerden de uiteindelijke winnaar wordt.  

De Verkiezing Constructeur van het jaar wordt elk jaar georganiseerd door de Betonvereniging, Bouwen met Staal, VNconstructeurs en YouCon. Er zijn dit jaar vier genomineerden.

De organisatie maakte woensdag de volgende genomineerden bekend: Rob Doomen van Pieters Bouwtechniek, Marloes van Loenhout van Volker InfraDesign, Jan Peeters van FiberCore Europe en Jaco Reusink van de Gemeente Rotterdam.

De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt door juryvoorzitter Jack Amesz van de gemeente Den Haag.

Reageer op dit artikel