nieuws

Tuijps Groep eerste tegelzetter MVO certificaat

bouwbreed 29

Tuijps Groep eerste tegelzetter MVO certificaat

De Tuijps Groep heeft als eerste tegelzetbedrijf het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op niveau 4 gekregen. Het certificaat werd uitgereikt door certificeringsorganisatie SKG-IKOB op Building Holland. Onder de Tuijps Groep vallen de ondernemingen Tuijps Tegels Sanitair en Keukens, Tuijps Tegelprojecten en TotaalBouw Volendam.

Tuijps heeft sinds 1999 het VCA en ISO9001 certificaat. “De ambities van Tuijps gaan echter verder dan dat. Wij streven namelijk naar een schoner milieu. Dit doen wij niet alleen door onze werknemers te laten werken volgens ons milieubeleid en door milieuvriendelijke producten te gebruiken. Tuijps Groep vindt het eveneens belangrijk om een beleid uit te stippelen die het voor onze werknemers mogelijk maakt om milieuvriendelijk en gezond te kunnen werken,” zo meldt een woordvoerder.

Arbovriendelijk

Tuijps ontwikkelde ook gereedschap om stofarm te werken. “Hieruit ontstond de innovatieve Droomslijper “de stofarme haakse slijper”. Inmiddels is de Droomslijper bekroond tot een arbovriendelijk hulpmiddel door Stichting Arbouw. Maatschappelijk gezien neemt Tuijps dus haar verantwoordelijkheden: Stofoverlast voor onze klanten behoort tot het verleden en de tegelzetters werken in een gezondere omgeving.”

Reageer op dit artikel