nieuws

Dura Vermeer zoekt nieuw personeel

bouwbreed 36

Dura Vermeer zoekt nieuw personeel

Dura Vermeer lijkt de crisis achter zich te hebben gelaten. De Rotterdamse bouwer is weer op zoek naar nieuw personeel en is begonnen met een forse wervingscampagne. Op dit moment heeft het bedrijf 60 openstaande vacatures. De verwachting is dat het er snel meer worden.

Dura Vermeer zoekt vooral BIM-engineers, hoofduitvoerders, tendermanagers, kostendeskundigen en projectleiders. De nieuwe mensen zijn nodig bij zowel de bouw- als de infratak. Dura hoopt dat zowel “getalenteerde starters” als “doorgewinterde professionals” met ervaring solliciteren. Daarvoor is het bedrijf een wervingscampagne begonnen waarin de vraag ‘Maar wat kan jij?’ centraal staat. Met die vraag wil Dura Vermeer potentiële kandidaten uitdagen om na te denken wat zij voor Dura Vermeer kunnen betekenen.

Duizend euro

De campagne is in nauwe samenwerking met het Amsterdamse employer branding bureau Proof ontwikkeld. De vraag ‘Maar wat kan jij?’ is onderdeel van het concept waarin “trotse” Dura Vermeer projecten de hoofdrol spelen. Centraal staat een geheel vernieuwde ‘werken bij-website’, met daaromheen een groot aantal campagnemiddelen die worden ingezet op social media, events, masterclasses en carrièrebeurzen. Eigen medewerkers van Dura Vermeer kunnen duizend euro winnen als zij een kandidaat aandragen die ook wordt aangenomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels