nieuws

Vier kandidaten voor vastgoedtak Bilfinger

bouwbreed Premium

Vier kandidaten voor vastgoedtak Bilfinger

De Duitse dienstverlener Bilfinger spreekt met vier partijen over de verkoop van zijn onderdeel vastgoedbeheer. Bieders zijn onder andere het Zweedse private equitybedrijf EQT Partners en de Amerikaanse branchegenoot Kohlberg Kravis Roberts (KKR), meldt Bloomberg. De betrokken partijen onthouden zich van commentaar.

Bilfinger maakte half januari bekend dat het ongevraagde biedingen had ontvangen op zijn vastgoedtak. Het bedrijf is nu in gesprek met de private equitybedrijven en twee strategische bieders. Volgens bronnen in de vastgoedsector behoort daartoe ook de internationale vastgoedadviseur CBRE. Met de verkoop wil Bilfinger meer dan 1,3 miljard euro ophalen.

Reageer op dit artikel