nieuws

Royal HaskoningDHV ziet resultaten 
van de ingezette groeistrategie

bouwbreed

Royal HaskoningDHV ziet resultaten 
van de ingezette groeistrategie

De strategie ‘Vision 2018’ begint zijn vruchten af te werpen voor Royal HaskoningDHV. Het orderboek is in 2015 met 27 procent gegroeid en de nettowinst met 87 procent. De omzet nam licht toe met 5 miljoen euro naar 654,5 miljoen. Dit blijkt uit de jaarcijfers van het ingenieursbureau.

“We zijn halverwege met de uitvoering van onze strategie en zijn vol vertrouwen voor de tweede helft. Ons bedrijf is in een goede conditie om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen en we kijken met vertrouwen en optimisme vooruit naar volgend jaar”, zegt bestuursvoorzitter Erik Oostwegel.

Netto behaalde het bedrijf een winst van 11,8 miljoen euro tegen 6,3 miljoen in 2014. Exclusief alle buitengewone baten en lasten zou de nettowinst zelfs 12,1 miljoen bedragen hebben. Ook in Nederland gingen de zaken goed.

Reageer op dit artikel