nieuws

Randbeveiliging Combisafe met zeer lichte draad

bouwbreed

Randbeveiliging Combisafe met zeer lichte draad

De systeemrandbeveiliging Steel Mesh Barrier Mark III van Combisafe is 3,7 kilogram lichter dan zijn voorganger.

Tijdens de Bauma in München wordt de Steel Mesh Barrier Mark III geïntroduceerd. Marc Vogely, verkoopleider Centraal-Europa van Combisafe: “Dit is gelijk de Europese introductie van onze nieuwe tijdelijke randbeveiliging. De voornaamste innovatie is de reductie van het gewicht. Het heksysteem heeft een breedte van 2,6 meter en een gewicht van 15,7 kilo. De voorganger woog 19,4 kilo.”

Minder draden

De gewichtsreductie zit vooral in het gebruik van de draad. Vogely: “We gebruiken een draad met net iets minder gewicht, maar gebruiken per hek ook enkele draden minder. Daarnaast hebben we elke tweede draad van 6 naar 8 centimeter verplaatst. Overigens zonder concessies te doen aan de veiligheid.”

Het veiligheidshek biedt een uitstekende bescherming. De randbeveiliging voldoet aan de norm EN13374 in de klasse A, B, C en. H. De Mark III combineert leuningen, kantplank en puinrasterhek in één product.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels