nieuws

Meer periodieke veiligheidskeuringen BMWT

bouwbreed

Meer periodieke veiligheidskeuringen BMWT
heijmans.nl

Het aantal periodieke veiligheidskeuringen van bouwmaterieel onder BMWT-keur steeg vorig jaar met 8 procent, laat de belangenbehartiger van leveranciers van bouw- en wegenbouwmachines, magazijninrichtingen en transportmaterieel weten.

Het aantal periodieke keuringen kwam daarmee op 242.000. Directeur Jan Hommes is blij met het resultaat. “Het toont dat werkgevers veilige machines belangrijk vinden en dat ze bereid zijn te investeren in periodiek onderhoud en keuringen”. Van het totaal aantal keuringen nam de sector grondverzet en bouwmaterieel (grondverzet, wegenbouw, bouw & utiliteitsmaterieel, hijswerktuigen en hijsmachines) er 26.000 voor zijn rekening.

Reageer op dit artikel