nieuws

Langdurig werklozen opgeleid tot installateur

bouwbreed

Langdurig werklozen opgeleid tot installateur

Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Brabant-Zeeland leidt uitkeringsgerechtigden bedrijfsgericht op voor de installatie-, elektro- en infratechniek. Dat gebeurt in opdracht van Werkgeversplein Regio Helmond en arbeidsbemiddelaar MVO Solutions.

Volgens de initiatiefnemers kampen bedrijven in de installatie-, elektro- en infratechniek met toenemende personeelstekorten. Door kandidaten direct te koppelen aan een bedrijf en hen gericht op de gevraagde werkzaamheden te scholen willen ze mensen met een uitkering kansen bieden.

De eerste zeven mensen beginnen binnenkort met hun traject. Het gaat om mensen die al enige tijd werkloos zijn en een bijstandsuitkering hebben.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels