nieuws

Tauw wint contract vier waterschappen

bouwbreed

Tauw wint contract vier waterschappen

Tauw heeft een raamcontract getekend met vier waterschappen voor integrale technische advisering. Het contract heeft een looptijd van twee jaar met de mogelijkheid tot verlening met twee jaar. De verwachte omzet bedraagt 9 miljoen euro.

Het advies- en ingenieursbureau uit Deventer gaat de waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta, Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard en Hoogheemraadschap Delfland adviseren op het gebied van waterbouw, dijken, wegen, waterbeheer, afvalwater, onderhoud aan watergangen en beleid en onderzoek. Volgens projectleider Jerone Gmelig van Tauw hebben waterschappen ook de komende jaren een grote opgave in veiligheid, schoon en voldoende water.

Reageer op dit artikel