nieuws

Subsidie Almere bedrijventerreinen

bouwbreed

Subsidie Almere bedrijventerreinen

De bedrijventerreinen Gooise Kant en Gooise Poort in Almere gaan op de schop. De verkeersveiligheid wordt verbeterd en er komen extra parkeerplaatsen.

De gemeente en de provincie hebben daarover overeenstemming bereikt met de ondernemers. Voor de uitvoering is 80.000 euro beschikbaar vanuit het Provinciale Herstructurering Programma (PHP). Het gaat om moderne gemengde bedrijventerreinen die populair zijn onder ondernemers. Binnen de gebieden zijn parkeerproblemen die leiden tot onveilige situaties.

De opknapbeurt van de bedrijventerreinen is het tweede grote project waarvoor Almere provinciale subsidie ontvangt vanuit het PHP. Eind vorig jaar kwam ruim 450.000 euro beschikbaar voor een opknapbeurt van bedrijventerrein De Vaart. De PHP-projecten in Flevoland moeten bijdragen aan economische groei.

Reageer op dit artikel